Zien: ADO-supporters bekogelen Excelsiorfans met brandende fakkels

Zien: ADO-supporters bekogelen Excelsiorfans met brandende fakkels

Zondag 29 mei 2022 om 23:13

Na het verliezen van het promotieduel tegen Excelsior, hebben supporters van ADO Den Haag het veld bestormd. Het vak met daarin supporters de Rotterdamse club bleek het doelwit, de fans werden bekogeld met brandende fakkels en ander zwaar vuurwerk.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>ADO-supporters</em> bekogelen <em>Excelsiorfans</em> met brandende fakkels Na het verliezen van het promotieduel tegen Excelsior, hebben supporters van ADO Den Haag het veld bestormd. Het vak met daarin supporters de Rotterdamse club bleek het doelwit, de fans werden bekogeld met brandende fakkels en ander zwaar vuurwerk. Tekst gaat verder onder de video. Fors geweldNiet alleen in het stadion is de vlam in de pan geslagen. Ook daarbuiten is het onrustig. De politie laat weten dat supporters "fors geweld" gebruiken tegen toegesnelde agenten. "Wij hebben charges uitgegoed en politiehonden ingezet. Er zijn inmiddels meerdere aanhoudingen verricht." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Vechtpartijen tussen voetbalhooligans zijn steeds gewelddadiger Bekijk deze video » Kees van der Spek over voetbalhooligans: "Steeds gevaarlijker voor burgers en agenten" Bekijk deze video » Video: Rotterdam ruimt puin na Feyenoord-rellen: 'Ben hier echt kapot van' Bekijk deze video »
Voetbal :

Fors geweld
Niet alleen in het stadion is de vlam in de pan geslagen. Ook daarbuiten is het onrustig. De politie laat weten dat supporters "fors geweld" gebruiken tegen toegesnelde agenten. "Wij hebben charges uitgegoed en politiehonden ingezet. Er zijn inmiddels meerdere aanhoudingen verricht."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's