Special Voor het leven gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special Voor het leven gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special Voor het leven gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na elf edities van het tv-programma Nederland staat op tegen kanker gaat het roer om. In de vernieuwde live-uitzending Voor het leven zal onder leiding van presentator Frits Sissing tijdens de uitzending toegewerkt worden naar de onthulling van een gigantisch kunstwerk. Het staat symbool voor alle mensen die leven met de gevolgen van kanker. Street artistVoor het leven draait om hoop en energie voor iedereen die te maken heeft met kanker. Want in Nederland leven steeds meer mensen mét en ná kanker. Speciaal voor deze uitzending maakt de wereldberoemde street artist Judith de Leeuw (JDL Street Art) een levensgrote muurschildering van 15 bij 26 meter bij de Kop van Zuid in Rotterdam. André van DuinNaast de onthulling van het kunstwerk tijdens de uitzending zijn er ook weer inspirerende verhalen van mensen die leven met kanker, optredens van bekende artiesten en krachtige statements van onbekende en bekende Nederlanders zoals André van Duijn, Eloise van Oranje, Ron Fresen, Sander Schimmelpenninck, Sosha Duysker en Martsje Paulusma. :[broadcast:videos](ids:"452049,444485" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Na elf edities van het tv-programma Nederland staat op tegen kanker gaat het roer om. In de vernieuwde live-uitzending Voor het leven zal onder leiding van presentator Frits Sissing tijdens de uitzending toegewerkt worden naar de onthulling van een gigantisch kunstwerk. Het staat symbool voor alle mensen die leven met de gevolgen van kanker.

Street artist
Voor het leven draait om hoop en energie voor iedereen die te maken heeft met kanker. Want in Nederland leven steeds meer mensen mét en ná kanker. Speciaal voor deze uitzending maakt de wereldberoemde street artist Judith de Leeuw (JDL Street Art) een levensgrote muurschildering van 15 bij 26 meter bij de Kop van Zuid in Rotterdam.

André van Duin
Naast de onthulling van het kunstwerk tijdens de uitzending zijn er ook weer inspirerende verhalen van mensen die leven met kanker, optredens van bekende artiesten en krachtige statements van onbekende en bekende Nederlanders zoals André van Duijn, Eloise van Oranje, Ron Fresen, Sander Schimmelpenninck, Sosha Duysker en Martsje Paulusma.

:[broadcast:videos](ids:"452049,444485" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV