Docu Slag om Hoek van Holland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Slag om Hoek van Holland gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Docu: Slag om Hoek van Holland

Docu Slag om Hoek van Holland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de documentaire Slag om Hoek van Holland te zien op NPO 2. De naam klinkt indrukwekkend en meeslepend - en dat is de kwestie voor de inwoners van Hoek van Holland ook zeker. Rutger Castricum neemt een kijkje in de bekende badplaats. StrijdAl sinds jaar en dag is Hoek van Holland een beroemd recreatieoord in Nederland. In het uiterste zuidwestelijke puntje van Zuid-Holland is het goed vertoeven op mooie zomerdagen, maar de bewoners van het recreatieoord zijn in een heuse strijd verwikkeld om hun houten kampeerstad aan zee te behouden. GemeenteHoek van Holland heeft voor veel (voornamelijk) Rotterdammers een grote nostalgische waarde. Hier zijn generaties opgegroeid, vriendschappen gesloten en liefdes opgebloeid. Daar lijkt een einde aan te komen door plannen van overheidsinstanties. Een gevecht van de gewone man tegen de gemeente en particuliere investeerders. Wie zal er winnen? Bekijk ook Inclusief Rutger vanaf 13 mei op NPO 2: 'Als je niet woke bent, ben je een racist' Bekijk deze video » Rutger Castricum (HLF8): ‘Door woke-cultuur haken mensen af in racisme-debat’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is de documentaire Slag om Hoek van Holland te zien op NPO 2. De naam klinkt indrukwekkend en meeslepend - en dat is de kwestie voor de inwoners van Hoek van Holland ook zeker. Rutger Castricum neemt een kijkje in de bekende badplaats.

Strijd
Al sinds jaar en dag is Hoek van Holland een beroemd recreatieoord in Nederland. In het uiterste zuidwestelijke puntje van Zuid-Holland is het goed vertoeven op mooie zomerdagen, maar de bewoners van het recreatieoord zijn in een heuse strijd verwikkeld om hun houten kampeerstad aan zee te behouden.

Gemeente
Hoek van Holland heeft voor veel (voornamelijk) Rotterdammers een grote nostalgische waarde. Hier zijn generaties opgegroeid, vriendschappen gesloten en liefdes opgebloeid. Daar lijkt een einde aan te komen door plannen van overheidsinstanties. Een gevecht van de gewone man tegen de gemeente en particuliere investeerders. Wie zal er winnen?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docu Slag om Hoek van Holland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV