Leven in Limbo aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Leven in Limbo aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Leven in Limbo

Leven in Limbo aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week, van maandag tot en met donderdag, is het nieuwe programma Leven in Limbo te zien op NPO 2. Deze vierdelige documentaireserie neemt ons mee in de levens van mensen die zonder (geldige) papieren in Nederland wonen. Alle fragmenten uit deze uitzending Leven in Limbo: Amro leeft op straat omdat hij geen identiteitsbewijs heeft Bekijk deze video » Risico'sHet is een bestaan dat risico’s en onzekerheden met zich meebrengt. Hoe is het om te leven in een land waar je niet mag bestaan? De hoofdpersonen laten zien wie ze echt zijn, los van alle vooroordelen. Wat ze in hun mars hebben, waar ze van dromen, maar ook wat ze elke dag weer moeten overwinnen. Want wat gebeurt er met je als je een leven hebt opgebouwd in Nederland, maar niet mag blijven? DochterIn de eerste aflevering maken we kennis met Ruth. Zij woont samen met haar dochter Emilia in de opvang, maar hun situatie houdt haar wakker. Ruth mag in Nederland blijven, maar Emilia niet. Kunnen ze bij elkaar blijven? Amro laat zien waar hij onder de sterren slaapt. Ishmail dicht over Rotterdam, de stad waar hij van houdt, maar niet wonen mag. Bekijk ook Heftig: asielzoekers Ter Apel lagen buiten te slapen (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Milo Schoenmaker in Op1 over vluchtelingen: "Op korte termijn verder met veilgheidsregio's" Bekijk deze video »
Uitzending :
Leven in Limbo aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week, van maandag tot en met donderdag, is het nieuwe programma Leven in Limbo te zien op NPO 2. Deze vierdelige documentaireserie neemt ons mee in de levens van mensen die zonder (geldige) papieren in Nederland wonen.

Risico's
Het is een bestaan dat risico’s en onzekerheden met zich meebrengt. Hoe is het om te leven in een land waar je niet mag bestaan? De hoofdpersonen laten zien wie ze echt zijn, los van alle vooroordelen. Wat ze in hun mars hebben, waar ze van dromen, maar ook wat ze elke dag weer moeten overwinnen. Want wat gebeurt er met je als je een leven hebt opgebouwd in Nederland, maar niet mag blijven?

Dochter
In de eerste aflevering maken we kennis met Ruth. Zij woont samen met haar dochter Emilia in de opvang, maar hun situatie houdt haar wakker. Ruth mag in Nederland blijven, maar Emilia niet. Kunnen ze bij elkaar blijven? Amro laat zien waar hij onder de sterren slaapt. Ishmail dicht over Rotterdam, de stad waar hij van houdt, maar niet wonen mag.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Leven in Limbo

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Leven in Limbo aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV