Leven in Limbo aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Leven in Limbo aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Leven in Limbo aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week, van maandag tot en met donderdag, is het nieuwe programma Leven in Limbo te zien op NPO 2. Deze vierdelige documentaireserie neemt ons mee in de levens van mensen die zonder (geldige) papieren in Nederland wonen. Risico'sHet is een bestaan dat risico’s en onzekerheden met zich meebrengt. Hoe is het om te leven in een land waar je niet mag bestaan? De hoofdpersonen laten zien wie ze echt zijn, los van alle vooroordelen. Wat ze in hun mars hebben, waar ze van dromen, maar ook wat ze elke dag weer moeten overwinnen. Want wat gebeurt er met je als je een leven hebt opgebouwd in Nederland, maar niet mag blijven? DochterIn de eerste aflevering maken we kennis met Ruth. Zij woont samen met haar dochter Emilia in de opvang, maar hun situatie houdt haar wakker. Ruth mag in Nederland blijven, maar Emilia niet. Kunnen ze bij elkaar blijven? Amro laat zien waar hij onder de sterren slaapt. Ishmail dicht over Rotterdam, de stad waar hij van houdt, maar niet wonen mag. :[broadcast:videos](ids:"453342,451126" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Leven in Limbo aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Deze week, van maandag tot en met donderdag, is het nieuwe programma Leven in Limbo te zien op NPO 2. Deze vierdelige documentaireserie neemt ons mee in de levens van mensen die zonder (geldige) papieren in Nederland wonen.

Risico's
Het is een bestaan dat risico’s en onzekerheden met zich meebrengt. Hoe is het om te leven in een land waar je niet mag bestaan? De hoofdpersonen laten zien wie ze echt zijn, los van alle vooroordelen. Wat ze in hun mars hebben, waar ze van dromen, maar ook wat ze elke dag weer moeten overwinnen. Want wat gebeurt er met je als je een leven hebt opgebouwd in Nederland, maar niet mag blijven?

Dochter
In de eerste aflevering maken we kennis met Ruth. Zij woont samen met haar dochter Emilia in de opvang, maar hun situatie houdt haar wakker. Ruth mag in Nederland blijven, maar Emilia niet. Kunnen ze bij elkaar blijven? Amro laat zien waar hij onder de sterren slaapt. Ishmail dicht over Rotterdam, de stad waar hij van houdt, maar niet wonen mag.

:[broadcast:videos](ids:"453342,451126" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's