Docu Bad Influencer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Bad Influencer gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Docu: Bad Influencer

Docu Bad Influencer gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond zendt NPO 3 de documentaire Bad Influencer uit. Hierin wordt een ontluisterend beeld geschetst van de Australische social media wellness-ster Belle Gibson - één van de eerste 'super-influencers' van Instagram. KankerIn de documentaire krijgen we de opkomst en ondergang van deze internetster te zien. Op haar 23ste, zo'n acht jaar geleden, was Belle Gibson nog een wereldwijd fenomeen. Ze had miljoenen volgers omdat zij haar eigen terminale kanker zou hebben genezen met een plantaardig dieet en het gebruik van alternatieve natuurlijke therapieën. ProbleemNa verloop van tijd kwam er echter één klein probleempje aan het licht, dat het hele verhaal van Belle Gibson onderuit haalde: ze heeft nooit kanker gehad. Uiteindelijk werd ze zelfs veroordeeld in een strafrechtelijk proces. Wie was de echte Belle Gibson, een ingenieuze oplichter of een beschadigde jonge vrouw gevangen in een leugen? Bekijk ook Nikkie Plessen ziet kansen platform: "Op TikTok nog kans influencer te worden" (video) Bekijk deze video » Zien: Yvonne Coldeweijer geniet van aandacht in rechtszaak Samantha Steenwijk Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond zendt NPO 3 de documentaire Bad Influencer uit. Hierin wordt een ontluisterend beeld geschetst van de Australische social media wellness-ster Belle Gibson - één van de eerste 'super-influencers' van Instagram.

Kanker
In de documentaire krijgen we de opkomst en ondergang van deze internetster te zien. Op haar 23ste, zo'n acht jaar geleden, was Belle Gibson nog een wereldwijd fenomeen. Ze had miljoenen volgers omdat zij haar eigen terminale kanker zou hebben genezen met een plantaardig dieet en het gebruik van alternatieve natuurlijke therapieën.

Probleem
Na verloop van tijd kwam er echter één klein probleempje aan het licht, dat het hele verhaal van Belle Gibson onderuit haalde: ze heeft nooit kanker gehad. Uiteindelijk werd ze zelfs veroordeeld in een strafrechtelijk proces. Wie was de echte Belle Gibson, een ingenieuze oplichter of een beschadigde jonge vrouw gevangen in een leugen?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docu Bad Influencer gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV