Peter Pannekoek bij Humberto: "Toeslagenaffaire niet voor te stellen in land als Nederland"

Peter Pannekoek bij Humberto: "Toeslagenaffaire niet voor te stellen in land als Nederland"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Peter Pannekoek bij <em>Humberto</em>: &quot;Toeslagenaffaire niet voor te stellen in land als Nederland&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Enkele maanden geleden besloot Peter Pannekoek bij Dit was het nieuws de sterm 'staatsontvoeringen' te introduceren voor de uithuisplaatsingen van kinderen in de Toeslagenaffaire. Bij Humberto geeft Pannekoek toe dat hij lang dacht dat de ouders wel iets verkeerd zouden hebben gedaan, omdat hij zich niet kon voorstellen dat er zulke misstanden konden plaatsvinden in een land als Nederland. Niets bleek minder waar te zijn: de overheid heeft er een enorme puinhoop van gemaakt. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Peter Pannekoek bij Humberto: "Toeslagenaffaire niet voor te stellen in land als Nederland"

Enkele maanden geleden besloot Peter Pannekoek bij Dit was het nieuws de sterm 'staatsontvoeringen' te introduceren voor de uithuisplaatsingen van kinderen in de Toeslagenaffaire. Bij Humberto geeft Pannekoek toe dat hij lang dacht dat de ouders wel iets verkeerd zouden hebben gedaan, omdat hij zich niet kon voorstellen dat er zulke misstanden konden plaatsvinden in een land als Nederland. Niets bleek minder waar te zijn: de overheid heeft er een enorme puinhoop van gemaakt.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's