Humberto: uitzending Peter R. de Vries over prinses Mabel mag van RVD niet worden uitgezonden

Humberto: uitzending Peter R. de Vries over prinses Mabel mag van RVD niet worden uitgezonden

Tien jaar geleden kwam er een einde aan het legendarische tv-programma Peter R. de Vries: Misdaadverslaggever. Door de jaren heen kwam De Vries met meerdere schokkende onthullingen, maar één daarvan - de relatie van prinses Mabel met topcrimineel Klaas Bruinsma - mag niet meer worden uitgezonden op last van de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD).

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: uitzending Peter R. de Vries over <em>prinses Mabel</em> mag van RVD niet worden uitgezonden Tien jaar geleden kwam er een einde aan het legendarische tv-programma Peter R. de Vries: Misdaadverslaggever. Door de jaren heen kwam De Vries met meerdere schokkende onthullingen, maar één daarvan - de relatie van prinses Mabel met topcrimineel Klaas Bruinsma - mag niet meer worden uitgezonden op last van de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD). Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Joran van der SlootDe onthullingen van De Vries leidden tot een enorme crisis bij het koningshuis, want Mabel had een relatie met prins Friso. Naast deze uitzending mag er ook geen materiaal van Joran van der Sloot meer worden vertoond. "Er zit een blok op," aldus voormalig SBS-directeur Tina Nijkamp. Filmregisseur Johan Nijenhuis vindt dat het gewoon uitgezonden moet worden. "Kijken of de RVD morgen belt!" Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: uitzending Peter R. de Vries over prinses Mabel mag van RVD niet worden uitgezonden

Joran van der Sloot
De onthullingen van De Vries leidden tot een enorme crisis bij het koningshuis, want Mabel had een relatie met prins Friso. Naast deze uitzending mag er ook geen materiaal van Joran van der Sloot meer worden vertoond. "Er zit een blok op," aldus voormalig SBS-directeur Tina Nijkamp. Filmregisseur Johan Nijenhuis vindt dat het gewoon uitgezonden moet worden. "Kijken of de RVD morgen belt!"

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's