Kees van der Spek en Tina Nijkamp vertellen over de bevlogenheid van Peter R. de Vries

Kees van der Spek en Tina Nijkamp vertellen over de bevlogenheid van Peter R. de Vries

Jarenlang maakte Peter R. de Vries samen met Kees van der Spek het iconische tv-programma Peter R. de Vries: Misdaadverslaggever. Aan tafel bij Humberto geven Van der Spek en Tina Nijkamp, voormalig directeur van SBS, een uniek inkijkje in de bevlogenheid van De Vries. Volgens Van der Spek dreigde de misdaadverslaggever zelfs zijn contract te verscheuren als mensen in zijn team geen salarisverhoging kregen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kees van der Spek</em> en Tina Nijkamp vertellen over de bevlogenheid van <em>Peter R. de Vries</em> Jarenlang maakte Peter R. de Vries samen met Kees van der Spek het iconische tv-programma Peter R. de Vries: Misdaadverslaggever. Aan tafel bij Humberto geven Van der Spek en Tina Nijkamp, voormalig directeur van SBS, een uniek inkijkje in de bevlogenheid van De Vries. Volgens Van der Spek dreigde de misdaadverslaggever zelfs zijn contract te verscheuren als mensen in zijn team geen salarisverhoging kregen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Langere uitzendingenNijkamp vertelt ook over de bijzondere samenwerking met de makers van het programma. De zenderleiding zag de uitzendingen nooit van tevoren en er stond ook geen vaste duur voor het programma. Van der Spek vertelt dat hij vaak een keurige uitzending van 50 minuten maakte, maar dat De Vries dan toch weer fragmenten wilde toevoegen. Dan kregen de hoge bazen een dag van tevoren te horen dat er tien minuten extra gereserveerd moesten worden voor het programma. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Kees van der Spek en Tina Nijkamp vertellen over de bevlogenheid van Peter R. de Vries

Langere uitzendingen
Nijkamp vertelt ook over de bijzondere samenwerking met de makers van het programma. De zenderleiding zag de uitzendingen nooit van tevoren en er stond ook geen vaste duur voor het programma. Van der Spek vertelt dat hij vaak een keurige uitzending van 50 minuten maakte, maar dat De Vries dan toch weer fragmenten wilde toevoegen. Dan kregen de hoge bazen een dag van tevoren te horen dat er tien minuten extra gereserveerd moesten worden voor het programma.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's