Humberto: eerste optreden zangeres Sera was voor Cristiano Ronaldo

Humberto: eerste optreden zangeres Sera was voor Cristiano Ronaldo

Maandag 30 mei 2022 om 08:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: eerste optreden zangeres <em>Sera</em> was voor <em>Cristiano Ronaldo</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Zangeres Sera (de artiestennaam van Sera de Bruin) veroverde binnen no-time de wereld nadat ze een filmpje op TikTok postte. Al snel mocht ze Cristiano Ronaldo, Justin Bieber en Katy Perry tot haar fans rekenen. Sterker nog: het allereerste optreden van Sera was voor Ronaldo, die zijn verjaardag met vijftien mensen vierde in een afgehuurd, pittoresk restaurantje. Een bizarre ervaring waar Sera smakelijk over verteld. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: eerste optreden zangeres Sera was voor Cristiano Ronaldo

Zangeres Sera (de artiestennaam van Sera de Bruin) veroverde binnen no-time de wereld nadat ze een filmpje op TikTok postte. Al snel mocht ze Cristiano Ronaldo, Justin Bieber en Katy Perry tot haar fans rekenen. Sterker nog: het allereerste optreden van Sera was voor Ronaldo, die zijn verjaardag met vijftien mensen vierde in een afgehuurd, pittoresk restaurantje. Een bizarre ervaring waar Sera smakelijk over verteld.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's