Walid Benmbarek vertelt over Marokkaanse bruiloft: "Mijn moeder was kapot kwaad"

Walid Benmbarek vertelt over Marokkaanse bruiloft: "Mijn moeder was kapot kwaad"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Walid Benmbarek</em> vertelt over Marokkaanse bruiloft: &quot;Mijn moeder was kapot kwaad&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Acteur Walid Benmbarek en regisseur Johan Nijenhuis zitten aan tafel bij Humberto om te vertellen over de nieuwe film Marokkaanse Bruiloft. Presentator Humberto Tan wil graag weten hoe de bruiloft van Benmbarek was, maar die bleek een stuk minder uitbundig te zijn dan we in de film te zien krijgen: "Ik ging op maandagochtend naar de gemeente, want het was gratis. En 's avonds uit eten!" Maar wat vond de familie hiervan? "Mijn moeder was kapot kwaad..." De film Marokkaanse Bruiloft is vanaf donderdag 2 juni te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Walid Benmbarek vertelt over Marokkaanse bruiloft: "Mijn moeder was kapot kwaad"

Acteur Walid Benmbarek en regisseur Johan Nijenhuis zitten aan tafel bij Humberto om te vertellen over de nieuwe film Marokkaanse Bruiloft. Presentator Humberto Tan wil graag weten hoe de bruiloft van Benmbarek was, maar die bleek een stuk minder uitbundig te zijn dan we in de film te zien krijgen: "Ik ging op maandagochtend naar de gemeente, want het was gratis. En 's avonds uit eten!" Maar wat vond de familie hiervan? "Mijn moeder was kapot kwaad..."

De film Marokkaanse Bruiloft is vanaf donderdag 2 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's