Enorme brand op bungalowpark in Wijchen: bekijk de beelden (Hart Van Nederland)

Enorme brand op bungalowpark in Wijchen: bekijk de beelden (Hart Van Nederland)

Op een bungalowpark in Wijchen in Gelderland is maandagochtend vroeg een enorme brand uitgebroken. De brandweer is massaal uitgerukt, maar heeft niet kunnen voorkomen dat meerdere chalets op park Wighenerhorst door de vlammen zijn verwoest. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, er zijn geen gewonden gevallen aangezien het park momenteel leeg staat vanwege een verbouwing.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Enorme brand op bungalowpark in Wijchen: bekijk de beelden (<em>Hart Van Nederland</em>) Op een bungalowpark in Wijchen in Gelderland is maandagochtend vroeg een enorme brand uitgebroken. De brandweer is massaal uitgerukt, maar heeft niet kunnen voorkomen dat meerdere chalets op park Wighenerhorst door de vlammen zijn verwoest. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, er zijn geen gewonden gevallen aangezien het park momenteel leeg staat vanwege een verbouwing. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: Grote uitslaande brand legt restaurant in Schaijk in de as Bekijk deze video » Sander (13) redde iemand uit brandend huis: 'Het was echt foute boel' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV