Amazing Grace: Charly Luske zingt This Is Me voor transitie dochter Alice

Amazing Grace: Charly Luske zingt This Is Me voor transitie dochter Alice

Charly Luske heeft in Amazing Grace een bijzonder optreden gegeven, dat hij opdraagt aan zijn dochter Alice. Even geleden maakte Billy bekend dat zij voortaan als vrouw door het leven gaat.

Lees verder onder de video.

<em>Amazing Grace</em>: Charly Luske zingt <em>This Is Me</em> voor transitie dochter Alice Charly Luske heeft in Amazing Grace een bijzonder optreden gegeven, dat hij opdraagt aan zijn dochter Alice. Even geleden maakte Billy bekend dat zij voortaan als vrouw door het leven gaat. Lees verder onder de video. Charly Luske zingt met gospelkoorIn het programma Amazing Grace stappen zangers en zangeressen uit hun comfortzone en geven zij een optreden dat in het teken staat van gospel. Ook voor Charly is dit een nieuw uitstapje, samen met het gospelkoor zingt Charly een speciale gospelversie van de soundtrack van The Greatest Showman, This Is Me. Bekijk de video van Amazing Grace hierboven. Amazing Grace is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Amazing Grace terugkijken bij Gids.tv. Video: Charly Luske bij Koffietijd over relatieproblemen met Tanja Jess Bekijk deze video » Zien: Gospel maakt emoties los in nieuw programma Amazing Grace Bekijk deze video »
TV :
Amazing Grace: Charly Luske zingt This Is Me voor transitie dochter Alice

Charly Luske zingt met gospelkoor
In het programma Amazing Grace stappen zangers en zangeressen uit hun comfortzone en geven zij een optreden dat in het teken staat van gospel. Ook voor Charly is dit een nieuw uitstapje, samen met het gospelkoor zingt Charly een speciale gospelversie van de soundtrack van The Greatest Showman, This Is Me.

Bekijk de video van Amazing Grace hierboven.

Amazing Grace is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Amazing Grace terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV