Kasteelvrouwe Emmy vanaf dinsdag op NPO 1: bekijk de eerste beelden

Kasteelvrouwe Emmy vanaf dinsdag op NPO 1: bekijk de eerste beelden

Vanaf dinsdag kun je kijken naar een nieuwe realityserie van Omroep MAX, Kasteelvrouwe Emmy. In deze serie worden Emmy en Rutger gevolgd, een stel dat eerder al erg populair werd door hun deelname aan Ik vertrek.

Lees verder onder de video.

<em>Kasteelvrouwe Emmy</em> vanaf dinsdag op NPO 1: bekijk de eerste beelden Vanaf dinsdag kun je kijken naar een nieuwe realityserie van Omroep MAX, Kasteelvrouwe Emmy. In deze serie worden Emmy en Rutger gevolgd, een stel dat eerder al erg populair werd door hun deelname aan Ik vertrek. Lees verder onder de video. Een ruïne of een droom?Emmy en Rutger hebben een eigen kasteel in Frankrijk gekocht, maar het opknappen is een behoorlijke klus. Waar Rutger vooral een ruïne ziet, voelt Emmy zich helemaal een kasteelvrouw en wordt haar droom werkelijkheid. In Kasteelvrouwe Emmy volgen we de avonturen van het stel, als ze het kasteel proberen te restaureren. Bekijk de eerste beelden van Kasteelvrouwe Emmy hierboven. Het nieuwe programma Kasteelvrouwe Emmy is vanaf dinsdag 31 mei wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken bij Gids.tv. Zien: Chateau Meiland eindelijk opgeleverd aan nieuwe eigenaren Bekijk deze video »

Een ruïne of een droom?
Emmy en Rutger hebben een eigen kasteel in Frankrijk gekocht, maar het opknappen is een behoorlijke klus. Waar Rutger vooral een ruïne ziet, voelt Emmy zich helemaal een kasteelvrouw en wordt haar droom werkelijkheid. In Kasteelvrouwe Emmy volgen we de avonturen van het stel, als ze het kasteel proberen te restaureren.

Bekijk de eerste beelden van Kasteelvrouwe Emmy hierboven.

Het nieuwe programma Kasteelvrouwe Emmy is vanaf dinsdag 31 mei wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's