Raven tegen Hans Klok in Boerderij van Dorst: ‘Kan je vriend wél koken?’

Raven tegen Hans Klok in Boerderij van Dorst: ‘Kan je vriend wél koken?’

Maandag 30 mei 2022 om 11:07

In Boerderij van Dorst heeft Hans Klok maar liefst anderhalf uur in de keuken gestaan om spaghetti op tafel te toveren. De illusionist vertelt dat zijn vriend Dann normaal van de gezonde maaltijden is, waarop Raven een pijnlijke vraag stelt. “Hij kan wél koken?’

Bekijk de beelden van Boerderij van Dorst hieronder.

Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst is sinds zondag 29 mei wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Raven tegen Hans Klok in <em>Boerderij van Dorst</em>: ‘Kan je vriend wél koken?’ In Boerderij van Dorst heeft Hans Klok maar liefst anderhalf uur in de keuken gestaan om spaghetti op tafel te toveren. De illusionist vertelt dat zijn vriend Dann normaal van de gezonde maaltijden is, waarop Raven een pijnlijke vraag stelt. “Hij kan wél koken?’ Bekijk de beelden van Boerderij van Dorst hieronder. Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst is sinds zondag 29 mei wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de eerste beelden van Boerderij van Dorst met Hans Klok en Eva Crutzen Bekijk deze video » Boerderij van Dorst: Hans Klok tovert een biertje voor Raven van Dorst (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's