Million Dollar Island: tafel blokkeert plan Dennis te ‘connecten’ voor bandjes

Million Dollar Island: tafel blokkeert plan Dennis te ‘connecten’ voor bandjes

Dennis is lekker aan het relaxen in Million Dollar Island, totdat hij ziet dat er een tafel wordt verschoven. Hij komt direct in actie, als blijkt dat kamp Hakuna Matata niet in de rook wil liggen van hun keuken. “Ja maar heel kort voordat er iemand in het gesprek komt, dit is echt tegen het hele plan in”, aldus Dennis. “Ik wil echt niet dat dit een hangplek wordt voor ons hele kamp. Alleen wij moeten daar zitten. Zodat wij kunnen connecten met de groep met alle bandjes.”

Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: tafel blokkeert plan Dennis te ‘connecten’ voor bandjes Dennis is lekker aan het relaxen in Million Dollar Island, totdat hij ziet dat er een tafel wordt verschoven. Hij komt direct in actie, als blijkt dat kamp Hakuna Matata niet in de rook wil liggen van hun keuken. “Ja maar heel kort voordat er iemand in het gesprek komt, dit is echt tegen het hele plan in”, aldus Dennis. “Ik wil echt niet dat dit een hangplek wordt voor ons hele kamp. Alleen wij moeten daar zitten. Zodat wij kunnen connecten met de groep met alle bandjes.” Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Million Dollar Island: Devon (19) was nooit langer dan een week weg van ouders Bekijk deze video » Million Dollar Island: groot deel Bea's Beachclub moet naar huis Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's