Leven in Limbo: Amro leeft op straat omdat hij geen identiteitsbewijs heeft

Leven in Limbo: Amro leeft op straat omdat hij geen identiteitsbewijs heeft

Maandag 30 mei 2022 om 12:37

Amro wordt gevolgd in de vierdelige docuserie Leven in Limbo. Hij leeft momenteel in Nederland op straat, en hij heeft weinig zicht op een toekomst. Zijn ouders hebben in Frankrijk nooit een geboorteakte laten opstellen, waardoor hij nergens op papier bestaat. In Nederland kan hij daarom ook geen voet op vaste grond krijgen, terwijl hij droomt van een baan en een huis.

Bekijk de beelden van Leven in Limbo hieronder.

Leven in Limbo is vanaf maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Leven in Limbo terugkijken op Gids.tv.

<em>Leven in Limbo</em>: Amro leeft op straat omdat hij geen identiteitsbewijs heeft Amro wordt gevolgd in de vierdelige docuserie Leven in Limbo. Hij leeft momenteel in Nederland op straat, en hij heeft weinig zicht op een toekomst. Zijn ouders hebben in Frankrijk nooit een geboorteakte laten opstellen, waardoor hij nergens op papier bestaat. In Nederland kan hij daarom ook geen voet op vaste grond krijgen, terwijl hij droomt van een baan en een huis. Bekijk de beelden van Leven in Limbo hieronder. Leven in Limbo is vanaf maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Leven in Limbo terugkijken op Gids.tv. Kasteelvrouwe Emmy vanaf dinsdag op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Raven tegen Hans Klok in Boerderij van Dorst: ‘Kan je vriend wél koken?’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's