Zien: eerste beelden Op Hete Kolen: Het Leven volgens Emile Ratelband

Zien: eerste beelden Op Hete Kolen: Het Leven volgens Emile Ratelband

Maandag 30 mei 2022 om 14:13

Vanaf 3 juni kun je bij Videoland kijken naar de docuserie Op Hete Kolen: Het Leven volgens Emile Ratelband. In de serie is te zien hoe de positiviteitsgoeroe samen met zijn 12-jarige zoon Emilio plannen maakt om naar Thailand te emigreren. Maar dat niet alleen…

Lees verder onder de video.

Zien: eerste beelden <em>Op Hete Kolen: Het Leven volgens Emile Ratelband</em> Vanaf 3 juni kun je bij Videoland kijken naar de docuserie Op Hete Kolen: Het Leven volgens Emile Ratelband. In de serie is te zien hoe de positiviteitsgoeroe samen met zijn 12-jarige zoon Emilio plannen maakt om naar Thailand te emigreren. Maar dat niet alleen… Lees verder onder de video. Ratelband een pathologische leugenaar?Op Hete Kolen: Het Leven volgens Emile Ratelband is namelijk een portret van Ratelband, om te laten zien wie hij nou echt is. Ratelband werd bij het grote publiek bekend door het verkondigen van zijn manier van denken, maar hij zorgde ook veel voor ophef en kwam zo regelmatig negatief in het nieuws. In eerste beelden laat hij duidelijk weten hoe hij denkt over gender, en hij wordt door Jack Spijkerman een ‘pathologische leugenaar’ genoemd. Op Hete Kolen: Het Leven volgens Emile Ratelband is vanaf 3 juni te zien bij Videoland. In de video hierboven kun je de eerste beelden van Op Hete Kolen: Het Leven volgens Emile Ratelband bekijken.

Ratelband een pathologische leugenaar?
Op Hete Kolen: Het Leven volgens Emile Ratelband is namelijk een portret van Ratelband, om te laten zien wie hij nou echt is. Ratelband werd bij het grote publiek bekend door het verkondigen van zijn manier van denken, maar hij zorgde ook veel voor ophef en kwam zo regelmatig negatief in het nieuws. In eerste beelden laat hij duidelijk weten hoe hij denkt over gender, en hij wordt door Jack Spijkerman een ‘pathologische leugenaar’ genoemd.

Op Hete Kolen: Het Leven volgens Emile Ratelband is vanaf 3 juni te zien bij Videoland. In de video hierboven kun je de eerste beelden van Op Hete Kolen: Het Leven volgens Emile Ratelband bekijken.

Actuele video's

Meer actuele video's