Maandag in eerste Opsporing NL: Martijn van de Laar gezocht na dood vrouw in Arnhem

Maandag in eerste Opsporing NL: Martijn van de Laar gezocht na dood vrouw in Arnhem

Vanaf maandag wordt het nieuwe misdaadprogramma Opsporing NL uitgezonden. Presentator Pim Sedee vertelt in de aankondiging aan welke onderwerpen in deze aflevering aandacht wordt besteed. Zo is een man in Alkmaar achternagezeten door een man met een machete. En ze delen de laatste ontwikkelingen rond de zoektocht naar de 41-jarige Martijn van de Laar, hij wordt in verband gebracht met de dood van een vrouw in Arnhem.

Bekijk de aankondiging voor de eerste uitzending van Opsporing NL hieronder.

Opsporing NL is vanaf 30 mei elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Opsporing NL terugkijken op Gids.tv.

Maandag in eerste <em>Opsporing NL</em>: Martijn van de Laar gezocht na dood vrouw in Arnhem Vanaf maandag wordt het nieuwe misdaadprogramma Opsporing NL uitgezonden. Presentator Pim Sedee vertelt in de aankondiging aan welke onderwerpen in deze aflevering aandacht wordt besteed. Zo is een man in Alkmaar achternagezeten door een man met een machete. En ze delen de laatste ontwikkelingen rond de zoektocht naar de 41-jarige Martijn van de Laar, hij wordt in verband gebracht met de dood van een vrouw in Arnhem. Bekijk de aankondiging voor de eerste uitzending van Opsporing NL hieronder. Opsporing NL is vanaf 30 mei elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Opsporing NL terugkijken op Gids.tv. Bekijk de beelden van de Russische 'hypersonische raket’ Zircon (video) Bekijk deze video » Stress backstage bij Domino Challenge: "Vier uur werk in één keer weg" (video) Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV