Kijk LIVE: persconferentie Louis van Gaal over selectie Nederlands elftal (30 mei)

Kijk LIVE: persconferentie Louis van Gaal over selectie Nederlands elftal (30 mei)

Kijk LIVE: persconferentie Louis van Gaal over selectie Nederlands elftal (30 mei) Kijk in de video hierboven op maandag 30 mei vanaf 16.00 uur naar de persconferentie met Louis van Gaal. In een land met miljoenen bondscoaches is er toch echt maar één iemand die bepaalt welke spelers voor het Nederlands elftal worden geselecteerd: Louis van Gaal. Eerder kwam al naar buiten welke spelers Van Gaal heeft uitgekozen, en wederom barstte de discussie los. In de persconferentie geeft Van Gaal uitleg over hoe hij tot zijn beslissing is gekomen. Vrijdag speelt Oranje voor de Nations League tegen België, later spelen ze tegen Wales en Polen. In de video hierboven kun je kijken naar de persconferentie over Oranje met Louis van Gaal. België – Nederland is vrijdag 3 juni om 20.45 uur te zien bij NPO 3 en de livestream via Gids.tv. Chris Woerts onthult bezoekcijfers film Louis van Gaal: "18.000, waardeloos weinig" Bekijk deze video » Zien: Arne Slot reageert met glimlach op videoboodschap Louis van Gaal Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: persconferentie Louis van Gaal over selectie Nederlands elftal (30 mei)

Kijk in de video hierboven op maandag 30 mei vanaf 16.00 uur naar de persconferentie met Louis van Gaal.

In een land met miljoenen bondscoaches is er toch echt maar één iemand die bepaalt welke spelers voor het Nederlands elftal worden geselecteerd: Louis van Gaal. Eerder kwam al naar buiten welke spelers Van Gaal heeft uitgekozen, en wederom barstte de discussie los. In de persconferentie geeft Van Gaal uitleg over hoe hij tot zijn beslissing is gekomen. Vrijdag speelt Oranje voor de Nations League tegen België, later spelen ze tegen Wales en Polen.

In de video hierboven kun je kijken naar de persconferentie over Oranje met Louis van Gaal. België – Nederland is vrijdag 3 juni om 20.45 uur te zien bij NPO 3 en de livestream via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: persconferentie Louis van Gaal over selectie Nederlands elftal (30 mei) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV