Anita Witzier in Khalid & Sophie over 'trendbreuk' studiekeuze Amalia (video)

Anita Witzier in Khalid & Sophie over 'trendbreuk' studiekeuze Amalia (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Anita Witzier in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over 'trendbreuk' studiekeuze Amalia (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Prinses Amalia gaat studeren en wonen in Amsterdam. Anita Witzier is te gast in Khalid & Sophie en zegt: 'Ze gaat naar de Universiteit van Amsterdam. En dat is een trendbreuk.' Amalia start in september aan de bachelor Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE). Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Anita Witzier in Khalid & Sophie over 'trendbreuk' studiekeuze Amalia (video)

Prinses Amalia gaat studeren en wonen in Amsterdam. Anita Witzier is te gast in Khalid & Sophie en zegt: 'Ze gaat naar de Universiteit van Amsterdam. En dat is een trendbreuk.' Amalia start in september aan de bachelor Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE).

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV