Aad de Mos in Khalid & Sophie over sportief drama ADO Den Haag: 'Kan niet waar zijn'

Aad de Mos in Khalid & Sophie over sportief drama ADO Den Haag: 'Kan niet waar zijn'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Aad de Mos in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over sportief drama <em>ADO Den Haag</em>: 'Kan niet waar zijn' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. ADO Den Haag keek er zo naar uit: een echt voetbalfeest om te vieren dat de club weer in de Eredivisie mag spelen. Niets in minder waar. ADO werd verslagen, de teleurstelling was groot en de rellen waren hevig. Aad de Mos zat in het stadion en beleefde de ontknoping later achter het stuur. Samenvatting ADO Den Haag - Excelsior (play-offs promotie/degradatie Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Aad de Mos in Khalid & Sophie over sportief drama ADO Den Haag: 'Kan niet waar zijn'

ADO Den Haag keek er zo naar uit: een echt voetbalfeest om te vieren dat de club weer in de Eredivisie mag spelen. Niets in minder waar. ADO werd verslagen, de teleurstelling was groot en de rellen waren hevig. Aad de Mos zat in het stadion en beleefde de ontknoping later achter het stuur.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's