Miljuschka Witzenhausen over nieuw seizoen Obese: "Niet over het perfecte maatje"

Miljuschka Witzenhausen over nieuw seizoen Obese: "Niet over het perfecte maatje"

Maandag 30 mei 2022 om 20:55

Obese gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Aankomende woensdag start het nieuwe seizoen van Obese. Ditmaal wordt het gepresenteerd door Miljuschka Witzenhausen, die het stokje overneemt van Angela Groothuizen. Behalve voor een andere presentatrice is er dit jaar ook gekozen voor een iets andere opzet.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Miljuschka Witzenhausen</em> over nieuw seizoen <em>Obese</em>: &quot;Niet over het perfecte maatje&quot; Obese gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Aankomende woensdag start het nieuwe seizoen van Obese. Ditmaal wordt het gepresenteerd door Miljuschka Witzenhausen, die het stokje overneemt van Angela Groothuizen. Behalve voor een andere presentatrice is er dit jaar ook gekozen voor een iets andere opzet. Tekst gaat verder onder de video. Nieuw format ObeseNegen deelnemers met extreem overgewicht gaan dit seizoen de strijd tegen de kilo’s aan, zowel fysiek als mentaal. Presentatrice Miljuschka Witzenhausen vertelt in RTL Boulevard over het nieuwe format: "Het gaat niet over het perfecte maatje, maar over het vinden van een nieuwe route." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Obese is vanaf woensdag 1 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Obese terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Miljuschka Witzenhausen over nieuw seizoen Obese: "Niet over het perfecte maatje"

Nieuw format Obese
Negen deelnemers met extreem overgewicht gaan dit seizoen de strijd tegen de kilo’s aan, zowel fysiek als mentaal. Presentatrice Miljuschka Witzenhausen vertelt in RTL Boulevard over het nieuwe format: "Het gaat niet over het perfecte maatje, maar over het vinden van een nieuwe route."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Obese is vanaf woensdag 1 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Obese terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's