Kees van der Spek over rommelige zitting Peter R. de Vries: "Vond het een beetje naar"

Kees van der Spek over rommelige zitting Peter R. de Vries: "Vond het een beetje naar"

Maandagochtend was de allerlaatste voorbereidende zitting in de moordzaak op Peter R. de Vries. Volgende week gaat in de rechtbank van Amsterdam het proces tegen de twee verdachten echt van start. Kees van der Spek vertelt in RTL Boulevard over de rommelige zitting.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Kees van der Spek</em> over rommelige zitting <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Vond het een beetje naar&quot; Maandagochtend was de allerlaatste voorbereidende zitting in de moordzaak op Peter R. de Vries. Volgende week gaat in de rechtbank van Amsterdam het proces tegen de twee verdachten echt van start. Kees van der Spek vertelt in RTL Boulevard over de rommelige zitting. Tekst gaat verder onder de video. Rommelige zittingTijdens deze laatste zitting vertelde de rechters, tot ieders verrassing, dat de uitspraak tegen Delano G. en Kamil E. een week later zal zijn dan gedacht. "Ik vond het een beetje naar", aldus Kees van der Spek. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kees van der Spek over rommelige zitting Peter R. de Vries: "Vond het een beetje naar"

Rommelige zitting
Tijdens deze laatste zitting vertelde de rechters, tot ieders verrassing, dat de uitspraak tegen Delano G. en Kamil E. een week later zal zijn dan gedacht. "Ik vond het een beetje naar", aldus Kees van der Spek.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's