Video: Zo gaat het studentenleven van prinses Amalia eruit zien in Amsterdam

Video: Zo gaat het studentenleven van prinses Amalia eruit zien in Amsterdam

Maandag 30 mei 2022 om 21:33

Na een tussenjaar waagt Amalia zich aan het Amsterdamse studentenleven. De kroonprinses begint aan een bachelor Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE) aan de Universiteit van Amsterdam, en ze gaat vanaf september in de hoofdstad wonen met een aantal medestudenten.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Zo gaat het <em>studentenleven</em> van <em>prinses Amalia</em> eruit zien in <em>Amsterdam</em> Na een tussenjaar waagt Amalia zich aan het Amsterdamse studentenleven. De kroonprinses begint aan een bachelor Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE) aan de Universiteit van Amsterdam, en ze gaat vanaf september in de hoofdstad wonen met een aantal medestudenten. Tekst gaat verder onder de video. Studentenleven AmaliaLekker over 't Waterlooplein struinen voor de beste tweedehands koopjes, shotten op het Leidseplein en cultuur snuiven in het Rijksmuseum. Royaltyreporter Annemarie de Kunder vertelt in RTL Boulevard over het toekomstige studentenleven van Amalia: "Ze gaat zeker bij een studentenverniging!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Zo gaat het studentenleven van prinses Amalia eruit zien in Amsterdam

Studentenleven Amalia
Lekker over 't Waterlooplein struinen voor de beste tweedehands koopjes, shotten op het Leidseplein en cultuur snuiven in het Rijksmuseum. Royaltyreporter Annemarie de Kunder vertelt in RTL Boulevard over het toekomstige studentenleven van Amalia: "Ze gaat zeker bij een studentenverniging!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's