Schrijvers geven boekentips aan ministers in Khalid & Sophie: 'Minder dossiers!' (video)

Schrijvers geven boekentips aan ministers in Khalid & Sophie: 'Minder dossiers!' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Schrijvers geven boekentips aan ministers in <em>Khalid &amp; Sophie</em>: 'Minder dossiers!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Twintig schrijvers geven komende tijd boekentips aan onze ministers. Philip Huff is te gast in Khalid & Sophie om hierover te vertellen: 'Ik denk dat iedereen die schrijft is ooit gevangen door de magie van lezen. En ik denk dat iedereen die weet wat lezen met je doet, is dat je je verplaatst in andere mensen. (...) Je krijgt meer compassie.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Schrijvers geven boekentips aan ministers in Khalid & Sophie: 'Minder dossiers!' (video)

Twintig schrijvers geven komende tijd boekentips aan onze ministers. Philip Huff is te gast in Khalid & Sophie om hierover te vertellen: 'Ik denk dat iedereen die schrijft is ooit gevangen door de magie van lezen. En ik denk dat iedereen die weet wat lezen met je doet, is dat je je verplaatst in andere mensen. (...) Je krijgt meer compassie.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV