Hilarische beelden: Peter Gillis valt in het water wanneer hij kano instapt

Hilarische beelden: Peter Gillis valt in het water wanneer hij kano instapt

Massa is Kassa-ster Peter Gillis start een eigen sportrubriek bij Shownieuws. De miljonair doet dit samen met basketbalster Chatilla van Grinsven, maar bij de eerste sport gaat het gelijk goed mis.

Tekst gaat verder onder de video.

Hilarische beelden: <em>Peter Gillis</em> valt in het water wanneer hij <em>kano</em> instapt Massa is Kassa-ster Peter Gillis start een eigen sportrubriek bij Shownieuws. De miljonair doet dit samen met basketbalster Chatilla van Grinsven, maar bij de eerste sport gaat het gelijk goed mis. Tekst gaat verder onder de video. RoeienChantilla en Peter gaan lekker een stukje roeien, maar de parkenmiljonair heeft last van opstartproblemen. Gillis probeert in de kano te stappen, maar maakt een gigantische blunder. Hij verliest zijn evenwicht en maakt een harde smakker in het water. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Familie Gillis: massa is kassa: Peter mag van Nicol één cracker als ontbijt Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Roeien
Chantilla en Peter gaan lekker een stukje roeien, maar de parkenmiljonair heeft last van opstartproblemen. Gillis probeert in de kano te stappen, maar maakt een gigantische blunder. Hij verliest zijn evenwicht en maakt een harde smakker in het water.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's