Hart van Nederland gemist? Overleden persoon aangetroffen in Rijswijkse woning

Hart van Nederland gemist? Overleden persoon aangetroffen in Rijswijkse woning

In een woning aan de Frans Halskade in Rijswijk is zondagavond een overleden persoon aangetroffen. Vermoedelijk lag de overleden persoon er al een tijdje. Buren vertellen aan De Telegraaf dat het binnen "enorm smerig" was en er dode ratten en muizen lagen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Overleden persoon aangetroffen in <em>Rijswijkse</em> woning In een woning aan de Frans Halskade in Rijswijk is zondagavond een overleden persoon aangetroffen. Vermoedelijk lag de overleden persoon er al een tijdje. Buren vertellen aan De Telegraaf dat het binnen "enorm smerig" was en er dode ratten en muizen lagen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: ADO-supporters bekogelen Excelsiorfans met brandende fakkels Bekijk deze video » Enorme brand op bungalowpark in Wijchen: bekijk de beelden (Hart Van Nederland) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's