Familie Gillis: massa is kassa gemist? Peter Gillis getuige van diefstal in park Prinsenmeer

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Peter Gillis getuige van diefstal in park Prinsenmeer

Hieronder zie je een fragment van Familie Gillis: massa is kassa van maandag 30 mei. Je kan de hele aflevering van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv.

Na een half jaar gaan de deuren van park Prinsenmeer eindelijk weer open, dus iedereen staat op scherp. Peter Gillis en zoon Mark lopen voor de zekerheid een controle rondje over het park, maar dan gaat het helemaal mis.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em> gemist? <em>Peter Gillis</em> getuige van <em>diefstal</em> in park Prinsenmeer Hieronder zie je een fragment van Familie Gillis: massa is kassa van maandag 30 mei. Je kan de hele aflevering van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv. Na een half jaar gaan de deuren van park Prinsenmeer eindelijk weer open, dus iedereen staat op scherp. Peter Gillis en zoon Mark lopen voor de zekerheid een controle rondje over het park, maar dan gaat het helemaal mis. Tekst gaat verder onder de video. Stoelen gejatTijdens de inspectieronde stuit Peter op een regelrechte catastrophe, hij is namelijk getuige van een diefstal op zijn eigen park. Een groepje gasten wil park Prinsenmeer verlaten met het nodige interieur, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gillis bedenkt zich geen moment en stapt heldhaftig op de dieven af. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Stoelen gejat
Tijdens de inspectieronde stuit Peter op een regelrechte catastrophe, hij is namelijk getuige van een diefstal op zijn eigen park. Een groepje gasten wil park Prinsenmeer verlaten met het nodige interieur, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gillis bedenkt zich geen moment en stapt heldhaftig op de dieven af.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's