Peter Gillis openhartig over trouwen met Nicol: "Kan zomaar gebeuren" (video)

Peter Gillis openhartig over trouwen met Nicol: "Kan zomaar gebeuren" (video)

De 60-jarige Peter Gillis, bekend van de SBS6-realityserie Massa is Kassa, is een keer eerder getrouwd geweest en is er "niet trots op" dat die relatie uitliep op een scheiding. Als Shownieuws hem vraagt wanneer hij gaat trouwen met Nicol geeft hij daar eerlijk antwoord op. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Peter Gillis</em> openhartig over trouwen met <em>Nicol</em>: &quot;Kan zomaar gebeuren&quot; (video) De 60-jarige Peter Gillis, bekend van de SBS6-realityserie Massa is Kassa, is een keer eerder getrouwd geweest en is er "niet trots op" dat die relatie uitliep op een scheiding. Als Shownieuws hem vraagt wanneer hij gaat trouwen met Nicol geeft hij daar eerlijk antwoord op. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Gillis heeft inmiddels vier jaar een relatie met de 32-jarige Nicol Kremers. Hij sluit niet uit dat het later alsnog van een bruiloft komt. "Het kan zomaar een keer gebeuren." Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Hilarische beelden: Peter Gillis valt in het water wanneer hij kano instapt Bekijk deze video » Familie Gillis: massa is kassa gemist? Peter Gillis getuige van diefstal in park Prinsenmeer Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gillis heeft inmiddels vier jaar een relatie met de 32-jarige Nicol Kremers. Hij sluit niet uit dat het later alsnog van een bruiloft komt. "Het kan zomaar een keer gebeuren."

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's