Getrouwde Astrid Joosten over haar huwelijk: "Je bent in balans" (video)

Getrouwde Astrid Joosten over haar huwelijk: "Je bent in balans" (video)

Leuk nieuws. Astrid Joosten en haar partner Rob Peters zijn in mei eindelijk in het huwelijk getreden. De 2 voor 12-presentatrice moest het huwelijk twee jaar uitstellen vanwege de coronamaatregelen. Shownieuws heeft het over het huwelijk dat in Amsterdam plaatsvond. Bekijk de video hieronder.

Bagage
Het feest was ’op een mooie zondag in mei met familie en beste vrienden in Amsterdam’, laat Joosten weten aan Nouveau. Ze vindt het ’geweldig’ om op haar 64e de bruid te zijn. "Als je jong trouwt, ben je misschien heel verwachtingsvol met een portie naïviteit. In onze levensfase heb je van alles meegemaakt, je hebt bagage, mensenkennis, bent in balans. We weten dat dit geen gezellig avontuurtje voor één of twee jaar is."

Bekijk de Shownieuws-video hieronder.

Getrouwde <em>Astrid Joosten</em> over haar huwelijk: &quot;Je bent in balans&quot; (video) Leuk nieuws. Astrid Joosten en haar partner Rob Peters zijn in mei eindelijk in het huwelijk getreden. De 2 voor 12-presentatrice moest het huwelijk twee jaar uitstellen vanwege de coronamaatregelen. Shownieuws heeft het over het huwelijk dat in Amsterdam plaatsvond. Bekijk de video hieronder. BagageHet feest was ’op een mooie zondag in mei met familie en beste vrienden in Amsterdam’, laat Joosten weten aan Nouveau. Ze vindt het ’geweldig’ om op haar 64e de bruid te zijn. "Als je jong trouwt, ben je misschien heel verwachtingsvol met een portie naïviteit. In onze levensfase heb je van alles meegemaakt, je hebt bagage, mensenkennis, bent in balans. We weten dat dit geen gezellig avontuurtje voor één of twee jaar is." Bekijk de Shownieuws-video hieronder.
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV