Kasteelvrouwe Emmy aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kasteelvrouwe Emmy aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Kasteelvrouwe Emmy

Kasteelvrouwe Emmy aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het charmante echtpaar Emmy en Rutger, die we kennen van Ik vertrek, werd door het grote publiek meteen in hun hart gesloten. Ze besloten een eigen kasteel in Frankrijk te kopen, maar het opknappen is een grotere klus dan gedacht. In Kasteelvrouwe Emmy volgen we de avonturen van het stel. Alle fragmenten uit deze uitzending Kasteelvrouwe Emmy vanaf dinsdag op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Kasteelvrouwe Emmy: brandalarm gaat af en hond wordt gek als Emmy kookt Bekijk deze video » RomantischHet leek de ietwat chaotische Emmy zo leuk: een eigen kasteel in Frankrijk. Dat haar romantische ideaalbeeld haar zakelijke blik wat vertroebelde, bleek al snel na de aankoop van het kasteel. Desalniettemin gaat Emmy onverschrokken door. In de eerste aflevering van Kasteelvrouwe Emmy krijgen we te zien hoe de zaken ervoor staan. In drie jaar heeft Emmy twee slaapkamers opgeknapt. RestauratieHiermee hoopt ze de restauratie van het kasteel verder te kunnen bekostigen. Maar dat schiet nog niet erg op: het pand is nog altijd niet wind- en waterdicht. Wat betreft klussen mag ze dan chaotisch zijn, als het op styling aankomt is Emmy een pietje-precies. Omdat Rutger voor een halfjaar naar Frankrijk wil komen, verhuurt hij zijn woonboot. Hij wil zelf ervaren hoe het Franse leven bevalt. Bekijk ook Ik Vertrek-Emmy virtueel te gast bij Talkshow M: "Ik ben een beetje gek" Bekijk deze video » Jinek gemist? Emmy en Rutger (Ik Vertrek) hadden ‘beetje crisis’ door Frans kasteel Bekijk deze video »
Uitzending :
Kasteelvrouwe Emmy aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het charmante echtpaar Emmy en Rutger, die we kennen van Ik vertrek, werd door het grote publiek meteen in hun hart gesloten. Ze besloten een eigen kasteel in Frankrijk te kopen, maar het opknappen is een grotere klus dan gedacht. In Kasteelvrouwe Emmy volgen we de avonturen van het stel.

Romantisch
Het leek de ietwat chaotische Emmy zo leuk: een eigen kasteel in Frankrijk. Dat haar romantische ideaalbeeld haar zakelijke blik wat vertroebelde, bleek al snel na de aankoop van het kasteel. Desalniettemin gaat Emmy onverschrokken door. In de eerste aflevering van Kasteelvrouwe Emmy krijgen we te zien hoe de zaken ervoor staan. In drie jaar heeft Emmy twee slaapkamers opgeknapt.

Restauratie
Hiermee hoopt ze de restauratie van het kasteel verder te kunnen bekostigen. Maar dat schiet nog niet erg op: het pand is nog altijd niet wind- en waterdicht. Wat betreft klussen mag ze dan chaotisch zijn, als het op styling aankomt is Emmy een pietje-precies. Omdat Rutger voor een halfjaar naar Frankrijk wil komen, verhuurt hij zijn woonboot. Hij wil zelf ervaren hoe het Franse leven bevalt.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV