Het mooiste meisje van de klas over Miriam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het mooiste meisje van de klas over Miriam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het mooiste meisje van de klas over Miriam gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van Het mooiste meisje van de klas, vanavond te zien op NPO 1, duikt Jaap Jongbloed in het verhaal van Miriam. Zoals we dat wel vaker hebben gezien in het programma gaat het leven van beeldschone meiden niet altijd over rozen. ExotischMiriam wordt geboren in de jaren zeventig. Het Algerijnse bloed van haar vader en het Texelse bloed van haar moeder geven haar een exotische look waar menig student in de jaren negentig zijn studieboek even voor neerlegt. Miriam focust zich vooral op school, want thuis gaat niet alles even goed. Als Miriam drie jaar is, verdwijnt haar vader uit haar leven. OnrustigVier jaar later duikt haar vader plotseling weer op en komt weer bij haar moeder wonen, maar daarmee breekt een onrustige thuissituatie aan. Miriam probeert zo goed als het kan de boel onder controle te houden, maar tegelijkertijd ook volop van het leven te genieten. Jaap ontmoet de Amsterdamse Miriam in het Spaanse Barcelona. :[broadcast:videos](ids:"412707,326210" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

In een nieuwe aflevering van Het mooiste meisje van de klas, vanavond te zien op NPO 1, duikt Jaap Jongbloed in het verhaal van Miriam. Zoals we dat wel vaker hebben gezien in het programma gaat het leven van beeldschone meiden niet altijd over rozen.

Exotisch
Miriam wordt geboren in de jaren zeventig. Het Algerijnse bloed van haar vader en het Texelse bloed van haar moeder geven haar een exotische look waar menig student in de jaren negentig zijn studieboek even voor neerlegt. Miriam focust zich vooral op school, want thuis gaat niet alles even goed. Als Miriam drie jaar is, verdwijnt haar vader uit haar leven.

Onrustig
Vier jaar later duikt haar vader plotseling weer op en komt weer bij haar moeder wonen, maar daarmee breekt een onrustige thuissituatie aan. Miriam probeert zo goed als het kan de boel onder controle te houden, maar tegelijkertijd ook volop van het leven te genieten. Jaap ontmoet de Amsterdamse Miriam in het Spaanse Barcelona.

:[broadcast:videos](ids:"412707,326210" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's