Het mooiste meisje van de klas over Miriam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het mooiste meisje van de klas over Miriam gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Het mooiste meisje van de klas: lastige thuissituatie Miriam

Het mooiste meisje van de klas over Miriam gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van Het mooiste meisje van de klas, vanavond te zien op NPO 1, duikt Jaap Jongbloed in het verhaal van Miriam. Zoals we dat wel vaker hebben gezien in het programma gaat het leven van beeldschone meiden niet altijd over rozen. ExotischMiriam wordt geboren in de jaren zeventig. Het Algerijnse bloed van haar vader en het Texelse bloed van haar moeder geven haar een exotische look waar menig student in de jaren negentig zijn studieboek even voor neerlegt. Miriam focust zich vooral op school, want thuis gaat niet alles even goed. Als Miriam drie jaar is, verdwijnt haar vader uit haar leven. OnrustigVier jaar later duikt haar vader plotseling weer op en komt weer bij haar moeder wonen, maar daarmee breekt een onrustige thuissituatie aan. Miriam probeert zo goed als het kan de boel onder controle te houden, maar tegelijkertijd ook volop van het leven te genieten. Jaap ontmoet de Amsterdamse Miriam in het Spaanse Barcelona. Bekijk ook Het mooiste meisje van de klas: succesvolle dj Annemiek krijgt ernstig ongeluk Bekijk deze video » Het mooiste meisje van de klas: Xandra was topmodel tot heftig kantelpunt Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In een nieuwe aflevering van Het mooiste meisje van de klas, vanavond te zien op NPO 1, duikt Jaap Jongbloed in het verhaal van Miriam. Zoals we dat wel vaker hebben gezien in het programma gaat het leven van beeldschone meiden niet altijd over rozen.

Exotisch
Miriam wordt geboren in de jaren zeventig. Het Algerijnse bloed van haar vader en het Texelse bloed van haar moeder geven haar een exotische look waar menig student in de jaren negentig zijn studieboek even voor neerlegt. Miriam focust zich vooral op school, want thuis gaat niet alles even goed. Als Miriam drie jaar is, verdwijnt haar vader uit haar leven.

Onrustig
Vier jaar later duikt haar vader plotseling weer op en komt weer bij haar moeder wonen, maar daarmee breekt een onrustige thuissituatie aan. Miriam probeert zo goed als het kan de boel onder controle te houden, maar tegelijkertijd ook volop van het leven te genieten. Jaap ontmoet de Amsterdamse Miriam in het Spaanse Barcelona.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het mooiste meisje van de klas


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV