BEAU in de Efteling: Joost laat bijzondere tatoeage van Spookslot zien

BEAU in de Efteling: Joost laat bijzondere tatoeage van Spookslot zien

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>BEAU</em> in de Efteling: Joost laat bijzondere tatoeage van <em>Spookslot</em> zien Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Attractiepark de Efteling viert vandaag (31 mei) zijn zeventigste verjaardag. Daarom maakte Beau van Erven Dorens maandag een speciale uitzending vanuit het park, met fans en medewerkers in de studio. Eén zo'n liefhebber van het park is Joost Majoor. Hij heeft zelfs elementen uit het park op zijn lichaam laten tatoeëren, zoals de viool uit het Spookslot - die de beroemde 'Danse Macabre' speelt. Er staan nog veel meer Efteling-taferelen op zijn lichaam, maar waarom? Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU in de Efteling: Joost laat bijzondere tatoeage van Spookslot zien

Attractiepark de Efteling viert vandaag (31 mei) zijn zeventigste verjaardag. Daarom maakte Beau van Erven Dorens maandag een speciale uitzending vanuit het park, met fans en medewerkers in de studio. Eén zo'n liefhebber van het park is Joost Majoor. Hij heeft zelfs elementen uit het park op zijn lichaam laten tatoeëren, zoals de viool uit het Spookslot - die de beroemde 'Danse Macabre' speelt. Er staan nog veel meer Efteling-taferelen op zijn lichaam, maar waarom?

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's