Opsporing NL: straatroof met stanleymes in Goirle door gemaskerde man (video)

Opsporing NL: straatroof met stanleymes in Goirle door gemaskerde man (video)

In de eerste nieuwe aflevering van Opsporing NL zien we de camerabeelden van een geldautomaat aan de Thomas van Diessenstraat in Goirle. Daar wordt in de vroege avond van 6 januari een vrouw, vergezeld van een vriendin, opeens beroofd van haar gepinde geld onder bedreiging van een stanleymes. De dader is een man met mondkapje, capuchon en bril, die er vervolgens te voet weer vandoor gaat.

Bekijk het fragment uit Opsporing NL hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Opsporing NL terugkijken bij Gids.tv en op RTLXL.nl.

<em>Opsporing NL</em>: straatroof met stanleymes in Goirle door gemaskerde man (video) In de eerste nieuwe aflevering van Opsporing NL zien we de camerabeelden van een geldautomaat aan de Thomas van Diessenstraat in Goirle. Daar wordt in de vroege avond van 6 januari een vrouw, vergezeld van een vriendin, opeens beroofd van haar gepinde geld onder bedreiging van een stanleymes. De dader is een man met mondkapje, capuchon en bril, die er vervolgens te voet weer vandoor gaat. Bekijk het fragment uit Opsporing NL hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Opsporing NL terugkijken bij Gids.tv en op RTLXL.nl. Opsporing Verzocht gemist? Thaise restaurants gedupeerd door stenengooier Amsterdam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: mogelijk één groep daders achter snelkraken BCC-filialen Brabant / Zeeland Bekijk deze video » Maandag in eerste Opsporing NL: Martijn van de Laar gezocht na dood vrouw in Arnhem Bekijk deze video »
TV :
Opsporing NL: straatroof met stanleymes in Goirle door gemaskerde man (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV