BEAU: "Stakingen op Schiphol in juni," aldus KLM-vakbondvoorzitter Reinier Castelein

BEAU: "Stakingen op Schiphol in juni," aldus KLM-vakbondvoorzitter Reinier Castelein

Het is al enige tijd een enorme puinhoop op Schiphol, de grootste luchthaven van ons land en één van de grootste vliegvelden ter wereld. Door personeelstekorten, lage lonen en spotgoedkope vliegtickets is de maat voor veel medewerkers vol. Sterker nog: Reinier Castelein, voorzitter van de KLM-vakbond De Unie, verwacht nieuwe stakingen in juni.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>BEAU</em>: &quot;Stakingen op Schiphol in juni,&quot; aldus KLM-vakbondvoorzitter <em>Reinier Castelein</em> Het is al enige tijd een enorme puinhoop op Schiphol, de grootste luchthaven van ons land en één van de grootste vliegvelden ter wereld. Door personeelstekorten, lage lonen en spotgoedkope vliegtickets is de maat voor veel medewerkers vol. Sterker nog: Reinier Castelein, voorzitter van de KLM-vakbond De Unie, verwacht nieuwe stakingen in juni. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Reiziger de dupeDat bekent dat de reiziger opnieuw de dupe zal zijn van het wanbeleid op Schiphol, hoewel de stakingen de werknemers niet echt vallen aan te rekenen: zij moeten rond zien te komen van een schamel loontje. Vandaag (dinsdag 31 mei) moet Schiphol-baas Dick Benschop verantwoorden in de Tweede Kamer en politiek verslaggever Wouter de Winther verwacht dat dat vuurwerk op zal leveren. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU: "Stakingen op Schiphol in juni," aldus KLM-vakbondvoorzitter Reinier Castelein

Reiziger de dupe
Dat bekent dat de reiziger opnieuw de dupe zal zijn van het wanbeleid op Schiphol, hoewel de stakingen de werknemers niet echt vallen aan te rekenen: zij moeten rond zien te komen van een schamel loontje. Vandaag (dinsdag 31 mei) moet Schiphol-baas Dick Benschop verantwoorden in de Tweede Kamer en politiek verslaggever Wouter de Winther verwacht dat dat vuurwerk op zal leveren.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV