Kopen zonder kijken: Robert Jan en Maran zijn dolblij met hun nieuwe huis

Kopen zonder kijken: Robert Jan en Maran zijn dolblij met hun nieuwe huis

<em>Kopen zonder kijken</em>: Robert Jan en Maran zijn dolblij met hun nieuwe huis Na een verbouwing van ruim zes maanden is het huis van Robert Jan en Maran in Kopen zonder kijken eindelijk af. Meteen bij binnenkomst is de woning al onherkenbaar geworden, maar de monden van het stel vallen helemaal open bij het zien van de keuken. Ook de rest van het huis valt helemaal bij ze in de smaak en dus zijn ze dolblij met hun nieuwe woning. Bekijk het fragment uit Kopen zonder kijken hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Alex van Keulen kan niet meer over straat na blunder Kopen Zonder Kijken Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken: Robert Jan en Maran kunnen geen beslissing nemen voor koophuis Bekijk deze video »
TV :
Kopen zonder kijken: Robert Jan en Maran zijn dolblij met hun nieuwe huis
Dinsdag 31 mei 2022 om 08:31

Na een verbouwing van ruim zes maanden is het huis van Robert Jan en Maran in Kopen zonder kijken eindelijk af. Meteen bij binnenkomst is de woning al onherkenbaar geworden, maar de monden van het stel vallen helemaal open bij het zien van de keuken. Ook de rest van het huis valt helemaal bij ze in de smaak en dus zijn ze dolblij met hun nieuwe woning.

Bekijk het fragment uit Kopen zonder kijken hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's