Johan Derksen vol afschuw over rellen finale Champions League: "Schandalige affaire"

Johan Derksen vol afschuw over rellen finale Champions League: "Schandalige affaire"

Dinsdag 31 mei 2022 om 11:58

In Vandaag Inside spreken Johan Derksen en Valentijn Driessen hun afschuw uit over de totaal uit de hand gelopen situatie bij de finale van de Champions League in Parijs. Als het aan Johan ligt was dit geheel "een schandalige affaire", waarvoor Parijs door de UEFA geschorst dient te worden voor 10 jaar.

Tekst gaat verder onder de video.

Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> vol afschuw over rellen finale Champions League: &quot;Schandalige affaire&quot; In Vandaag Inside spreken Johan Derksen en Valentijn Driessen hun afschuw uit over de totaal uit de hand gelopen situatie bij de finale van de Champions League in Parijs. Als het aan Johan ligt was dit geheel "een schandalige affaire", waarvoor Parijs door de UEFA geschorst dient te worden voor 10 jaar. Tekst gaat verder onder de video. Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Bestormingen en traangasNa enkele bestormingen en doorbraken werd er door de politie lukraak traangas gespoten. Ook op de 7000 bezoekers buiten het stadion met geldige kaarten. Helaas werd alsnog de aftrap met een half uur verlaat. In plaats van fatsoenlijke politie "stond hier alleen Louis de Funès", zo bromt Johan. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Video: Louis van Gaal opnieuw in de clinch met Valentijn Driessen: 'Laat me uitpraten!' Bekijk deze video » René van der Gijp in Vandaag Inside: "Is het gek om de grensrechter een helm op te doen?" Bekijk deze video » Johan Derksen pakt Schiphol-baas Dick Benshop aan: "In alle opzichten gefaald!" Bekijk deze video »
TV :

Bestormingen en traangas
Na enkele bestormingen en doorbraken werd er door de politie lukraak traangas gespoten. Ook op de 7000 bezoekers buiten het stadion met geldige kaarten. Helaas werd alsnog de aftrap met een half uur verlaat. In plaats van fatsoenlijke politie "stond hier alleen Louis de Funès", zo bromt Johan.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's