Shownieuws: nieuw seizoen Chateau Meiland dit najaar te zien, ook Nadège in beeld

Shownieuws: nieuw seizoen Chateau Meiland dit najaar te zien, ook Nadège in beeld

Aan tafel bij Shownieuws weet Evert Santegoeds ons te vertellen dat we na de zomer kunnen gaan genieten van een nieuw seizoen van Chateau Meiland op SBS6. Dat was best nog even spannend, want er was geen kasteel meer en er stond ook geen aanstaande verhuizing op het programma.

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>: nieuw seizoen <em>Chateau Meiland</em> dit najaar te zien, ook Nadège in beeld Aan tafel bij Shownieuws weet Evert Santegoeds ons te vertellen dat we na de zomer kunnen gaan genieten van een nieuw seizoen van Chateau Meiland op SBS6. Dat was best nog even spannend, want er was geen kasteel meer en er stond ook geen aanstaande verhuizing op het programma. Lees verder onder de video. NadègeVolgens Santegoeds was er alle reden om tóch door te gaan met het programma, want er zijn genoeg verwikkelingen binnen de familie. Zo zien we de verkoop van het kasteel in Frankrijk en de overdracht, waarbij Nadège ook nog even in beeld komt. Verder staat er uiteraard nog een huwelijk van Maxime op de rol, waarvoor de eerste voorbereidingen zullen plaatsvinden. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is na de zomer te zien op SBS6. De exacte datum is nog niet bekend; zodra dit bekend is lees je het op Gids.tv. Tot die tijd kun je de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Chateau Meiland eindelijk opgeleverd aan nieuwe eigenaren Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nadège
Volgens Santegoeds was er alle reden om tóch door te gaan met het programma, want er zijn genoeg verwikkelingen binnen de familie. Zo zien we de verkoop van het kasteel in Frankrijk en de overdracht, waarbij Nadège ook nog even in beeld komt. Verder staat er uiteraard nog een huwelijk van Maxime op de rol, waarvoor de eerste voorbereidingen zullen plaatsvinden.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is na de zomer te zien op SBS6. De exacte datum is nog niet bekend; zodra dit bekend is lees je het op Gids.tv. Tot die tijd kun je de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's