Verdachten moord Peter R. de Vries verplicht om te verschijnen (Shownieuws)

Verdachten moord Peter R. de Vries verplicht om te verschijnen (Shownieuws)

Op de laatste voorbereidende zitting in het proces rond de moord op Peter R. de Vries in juli 2021, schitterden maandagochtend beide verdachten door afwezigheid. Delano G. (22) was geheel niet aanwezig, waar de tweede verdachte, de Pool Kamil E. (35), de zitting middels een videoverbinding volgde.

Tekst gaat verder onder de video.

Verdachten moord <em>Peter R. de Vries</em> verplicht om te verschijnen (<em>Shownieuws</em>) Op de laatste voorbereidende zitting in het proces rond de moord op Peter R. de Vries in juli 2021, schitterden maandagochtend beide verdachten door afwezigheid. Delano G. (22) was geheel niet aanwezig, waar de tweede verdachte, de Pool Kamil E. (35), de zitting middels een videoverbinding volgde. Tekst gaat verder onder de video. Verplicht verschijnenDe verdachten zijn inmiddels verplicht bij de daadwerkelijke zitting op 7 en 15 juni aanwezig te zijn. Daartoe is een zogenaamd 'bevel medebrenging' uitgevaardigd. En niet alleen de rechtbank, maar ook de nabestaanden met spreekrecht eisen dat de verdachten bij de daadwerkelijke zitting aanwezig zullen zijn. Dat zijn onder andere zoon Royce, dochter Kelly, zijn vriendin Tahmeni Akefi en vriend Peter Schouten (advocaat).Zij zullen waarschijnlijk op 14 juli te horen krijgen wat de uitspraak van de rechtbank zal zijn. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Royce de Vries snapt dat Nederland is gezakt op ranglijst persvrijheid Bekijk deze video » Kelly de Vries zet werk van Peter R. voort: "Veel paranormale tips over Tanja Groen" Bekijk deze video » Kees van der Spek en Tina Nijkamp vertellen over de bevlogenheid van Peter R. de Vries Bekijk deze video » Kees van der Spek over rommelige zitting Peter R. de Vries: "Vond het een beetje naar" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Verplicht verschijnen
De verdachten zijn inmiddels verplicht bij de daadwerkelijke zitting op 7 en 15 juni aanwezig te zijn. Daartoe is een zogenaamd 'bevel medebrenging' uitgevaardigd. En niet alleen de rechtbank, maar ook de nabestaanden met spreekrecht eisen dat de verdachten bij de daadwerkelijke zitting aanwezig zullen zijn. Dat zijn onder andere zoon Royce, dochter Kelly, zijn vriendin Tahmeni Akefi en vriend Peter Schouten (advocaat).
Zij zullen waarschijnlijk op 14 juli te horen krijgen wat de uitspraak van de rechtbank zal zijn.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV