Video: Amalia zorgt voor enorme breuk met de oranje traditie: "Geen Leiden"

Video: Amalia zorgt voor enorme breuk met de oranje traditie: "Geen Leiden"

Video: Amalia zorgt voor <em>enorme breuk</em> met de oranje traditie: &quot;Geen Leiden&quot; Jarenlang zijn mensen aan het speculeren waar prinses Amalia zou kunnen gaan studeren. En nu weten we het. De prinses gaat wonen en studeren in Amsterdam. Dat laat de Instagrampagina van het koninklijkhuis weten. (zie de post hieronder) Ze begint in september aan de bacheloropleiding Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE) aan de Universiteit van Amsterdam (UvA), zo meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. Dit zorgt wel voor een breuk met de oranje tradities, want tot nu toe studeerde iedereen in Leiden. Laat Sandra Schuurhof in de video hierboven weten. Bekijk ook Anita Witzier in Khalid & Sophie over 'trendbreuk' studiekeuze Amalia (video) Bekijk deze video » Video: Zo gaat het studentenleven van prinses Amalia eruit zien in Amsterdam Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jarenlang zijn mensen aan het speculeren waar prinses Amalia zou kunnen gaan studeren. En nu weten we het. De prinses gaat wonen en studeren in Amsterdam.

Dat laat de Instagrampagina van het koninklijkhuis weten. (zie de post hieronder) Ze begint in september aan de bacheloropleiding Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE) aan de Universiteit van Amsterdam (UvA), zo meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. Dit zorgt wel voor een breuk met de oranje tradities, want tot nu toe studeerde iedereen in Leiden. Laat Sandra Schuurhof in de video hierboven weten.

Actuele video's

Meer actuele video's