Filmpremière Marokkaanse Bruiloft: "Mijn bruiloft was super Nederlands" (video)

Filmpremière Marokkaanse Bruiloft: "Mijn bruiloft was super Nederlands" (video)

Yasmine is één van de hoofdrolspelers in de nieuwe romantische komedie Marokkaanse Bruiloft, ze heeft maar één droom: een succesvolle advocaat worden. Ze werkt er keihard voor, maar haar omgeving maakt zich zorgen om haar vrijgezellenstatus. Aangemoedigd door Yasmine's vriendinnen dwingt ze zichzelf om open te staan voor liefde en dan vindt ze plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen..._

Typisch Nederlands
Yasmine, gespeeld door Soumaya Ahouaoui, is samen met acteur Walid Benmbarek aan het woord over de film en huwelijken. Walid laat weten dat zijn huwelijks typisch Nederlands was. Bekijk de beelden van de filmpremière hieronder.

De romantische komedie Markkaans Bruiloft is vanaf 2 juni te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de trailer hieronder.

Filmpremière <em>Marokkaanse Bruiloft</em>: &quot;Mijn bruiloft was super Nederlands&quot; (video) Yasmine is één van de hoofdrolspelers in de nieuwe romantische komedie Marokkaanse Bruiloft, ze heeft maar één droom: een succesvolle advocaat worden. Ze werkt er keihard voor, maar haar omgeving maakt zich zorgen om haar vrijgezellenstatus. Aangemoedigd door Yasmine's vriendinnen dwingt ze zichzelf om open te staan voor liefde en dan vindt ze plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen..._ Typisch NederlandsYasmine, gespeeld door Soumaya Ahouaoui, is samen met acteur Walid Benmbarek aan het woord over de film en huwelijken. Walid laat weten dat zijn huwelijks typisch Nederlands was. Bekijk de beelden van de filmpremière hieronder. De romantische komedie Markkaans Bruiloft is vanaf 2 juni te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook Walid Benmbarek vertelt over Marokkaanse bruiloft: "Mijn moeder was kapot kwaad" Bekijk deze video » Peter Gillis openhartig over trouwen met Nicol: "Kan zomaar gebeuren" (video) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's