Zien: Marcel van Roosmalen fileert Schiphol-directeur Dick Benschop

Zien: Marcel van Roosmalen fileert Schiphol-directeur Dick Benschop

Dinsdag 31 mei 2022 om 14:04

Het feit dat Schiphol-directeur Dick Benschop tijdens de enorme problemen op de luchthaven afwezig was, kan Marcel van Roosmalen niet bekoren. De smoesjes die hij vervolgens in Buitenhof hoorde deden daar niets aan af. In zijn De Nieuws BV fileert hij daarom de directeur met enkele pittige maar hilarische quotes, zoals we de gortdroge Marcel kennen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Marcel van Roosmalen</em> fileert Schiphol-directeur Dick Benschop Het feit dat Schiphol-directeur Dick Benschop tijdens de enorme problemen op de luchthaven afwezig was, kan Marcel van Roosmalen niet bekoren. De smoesjes die hij vervolgens in Buitenhof hoorde deden daar niets aan af. In zijn De Nieuws BV fileert hij daarom de directeur met enkele pittige maar hilarische quotes, zoals we de gortdroge Marcel kennen. Tekst gaat verder onder de video. Verdwijnen naar de EftelingMarcel komt weer lekker pittig uit de hoek met onder andere teksten als: "Ik weet geen functie of nevenfunctie meer te verzinnen, of het zou De Efteling moeten zijn. Dat sprookjesbos bestaat 70 jaar en het is de enige plek waar rijen geaccepteerd zijn." en "Hij is Calamity Jane, Mister Bean en Meneer Wijdbeens in één persoon; je hebt er niets aan maar het is geweldig om naar te kijken." Koerhuis gaat hem kapot makenHij verwacht dat Daniel Koerhuis (VVD) directeur Dick Benschop in de Tweede Kamer, waar hij moet verschijnen, volledig gaat slopen. Door spreekwoordelijk "een roestige staaf door het hart te boren, hem daarna te bewerken met stukgeslagen flessen, en in het gezicht te trappen, om zijn domme achterban te plezieren". Bekijk de hele radiocolumn van Van Roosmalen in De Nieuws BV, hierboven. Video: Marcel van Roosmalen kraakt Daniel Koerhuis (VVD) Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen tegen Sven Kockelmann in Media Inside: 'U lijkt wat geïrriteerd' Bekijk deze video » Video: Marcel van Roosmalen hekelt huldigingswoede Ajax en bedreigingen Femke Halsema Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen over zijn reportages voor HP/De Tijd: "Het enige wat ik kon" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Marcel van Roosmalen fileert Schiphol-directeur Dick Benschop

Verdwijnen naar de Efteling
Marcel komt weer lekker pittig uit de hoek met onder andere teksten als: "Ik weet geen functie of nevenfunctie meer te verzinnen, of het zou De Efteling moeten zijn. Dat sprookjesbos bestaat 70 jaar en het is de enige plek waar rijen geaccepteerd zijn." en "Hij is Calamity Jane, Mister Bean en Meneer Wijdbeens in één persoon; je hebt er niets aan maar het is geweldig om naar te kijken."

Koerhuis gaat hem kapot maken
Hij verwacht dat Daniel Koerhuis (VVD) directeur Dick Benschop in de Tweede Kamer, waar hij moet verschijnen, volledig gaat slopen. Door spreekwoordelijk "een roestige staaf door het hart te boren, hem daarna te bewerken met stukgeslagen flessen, en in het gezicht te trappen, om zijn domme achterban te plezieren".

Bekijk de hele radiocolumn van Van Roosmalen in De Nieuws BV, hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's