Video: Lukt het Thijs om deze waanstalking te stoppen? (Zeeman Confronteert)

Video: Lukt het Thijs om deze waanstalking te stoppen? (Zeeman Confronteert)

Video: Lukt het Thijs om deze <em>waanstalking</em> te stoppen? (<em>Zeeman Confronteert</em>) In de uitzending van vanavond (31 mei) zien we dat Thijs Zeeman er alles aan doet om een waanstalking te stoppen. Het slachtoffer heeft te maken met iemand die al zeven jaar denkt dat hij een relatie met haar heeft, maar dat is niet zo. Bekijk de eerste beelden van Zeeman confronteert: stalkers aflevering 4 hieronder. Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tv wordt gehackt door stalker: "Vreemde geluiden en fragmenten" (Zeeman confronteert) Bekijk deze video » Zeeman confronteert: Durft vader Youri eindelijk z'n masker af te zetten? (video) Bekijk deze video »
Dinsdag 31 mei 2022 om 13:22

In de uitzending van vanavond (31 mei) zien we dat Thijs Zeeman er alles aan doet om een waanstalking te stoppen. Het slachtoffer heeft te maken met iemand die al zeven jaar denkt dat hij een relatie met haar heeft, maar dat is niet zo. Bekijk de eerste beelden van Zeeman confronteert: stalkers aflevering 4 hieronder.

Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's