Zien: Viaplay keihard aangepakt in Kassa vanwege slechte Formule 1-streams

Zien: Viaplay keihard aangepakt in Kassa vanwege slechte Formule 1-streams

De Zweedse streamingdienst Viaplay kent een belabberde start in Nederland. Niet alleen is er weinig aanbod, ook het aanbod dat er is - vooral de Formule 1 - wordt hevig bekritiseerd. Grote pijnpunt voor veel abonnees is de dramatische kwaliteit van de livestreams. Reden voor Kassa om het bedrijf eens flink aan te pakken.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Viaplay</em> keihard aangepakt in <em>Kassa</em> vanwege slechte Formule 1-streams De Zweedse streamingdienst Viaplay kent een belabberde start in Nederland. Niet alleen is er weinig aanbod, ook het aanbod dat er is - vooral de Formule 1 - wordt hevig bekritiseerd. Grote pijnpunt voor veel abonnees is de dramatische kwaliteit van de livestreams. Reden voor Kassa om het bedrijf eens flink aan te pakken. Lees verder onder de video. BeeldkwaliteitHet gaat hierbij vooral om de slechte beeldkwaliteit en de haperende stream, waardoor veel Formule 1-liefhebbers de races niet goed kunnen volgen. Ook tijdens de vrije trainingen en de kwalificatie zijn er problemen. Daar bovenop komen nog klachten over (vooral) het commentaar van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk; veel kijkers missen het vertrouwde geluid van Olav Mol en Jack Plooij. Bekijk de reportage uit Kassa hierboven. Je kunt alle afleveringen van Kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beau: is de vrouw van Olav Mol blij dat hij vaker thuis zal zijn? "Valt nog te bezien" Bekijk deze video » Rob Goossens in RTL Boulevard kritisch over Viaplay: 'Er mist entertainmentgehalte' Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Viaplay keihard aangepakt in Kassa vanwege slechte Formule 1-streams

Beeldkwaliteit
Het gaat hierbij vooral om de slechte beeldkwaliteit en de haperende stream, waardoor veel Formule 1-liefhebbers de races niet goed kunnen volgen. Ook tijdens de vrije trainingen en de kwalificatie zijn er problemen. Daar bovenop komen nog klachten over (vooral) het commentaar van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk; veel kijkers missen het vertrouwde geluid van Olav Mol en Jack Plooij.

Bekijk de reportage uit Kassa hierboven. Je kunt alle afleveringen van Kassa terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV