Voor Hetzelfde Geld: Almeers stel wil huisje in de rimboe (video)

Voor Hetzelfde Geld: Almeers stel wil huisje in de rimboe (video)

Dinsdag 31 mei 2022 om 14:55

Natasja Froger is op bezoek bij vrachtwagenchauffeur Bob en zijn Iris in Almere, die voor maximaal 450.000 euro een droomplek in de rimboe wensen met een grote lap grond. Ze hopen op een huisje aan het einde van een onverhard weggetje, midden in de natuur en met veel bomen. En dat alles zou op maximaal een uur reistijd vanaf Almere mogen liggen. Een onmogelijke opgaaf voor Natasja zo lijkt het. Bekijk het fragment van Voor Hetzelfde Geld hieronder.

<em>Voor Hetzelfde Geld</em>: Almeers stel wil huisje in de rimboe (video) Natasja Froger is op bezoek bij vrachtwagenchauffeur Bob en zijn Iris in Almere, die voor maximaal 450.000 euro een droomplek in de rimboe wensen met een grote lap grond. Ze hopen op een huisje aan het einde van een onverhard weggetje, midden in de natuur en met veel bomen. En dat alles zou op maximaal een uur reistijd vanaf Almere mogen liggen. Een onmogelijke opgaaf voor Natasja zo lijkt het. Bekijk het fragment van Voor Hetzelfde Geld hieronder. Voor Hetzelfde Geld is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Kijk alle afleveringen terug van Voor Hetzelfde Geld via Gids.tv.
TV :
Voor Hetzelfde Geld: Almeers stel wil huisje in de rimboe (video)

Voor Hetzelfde Geld is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Kijk alle afleveringen terug van Voor Hetzelfde Geld via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's