Nancy's stalker ramt met een bijl: "Ik heb hem nog nooit zo boos gezien" (video)

Nancy's stalker ramt met een bijl: "Ik heb hem nog nooit zo boos gezien" (video)

In de uitzending van dinsdag 31 mei zien we dat Thijs Zeeman er alles aan doet om een waanstalking te stoppen. Het slachtoffer Nancy heeft te maken met iemand die al zeven jaar denkt dat hij een relatie met haar heeft, maar dat is niet zo. Midden in de nacht scheldt hij haar uit en bonkt hij op de deur. "Hij is heel groot en sterk. Het is heel eng", aldus Nancy. Bekijk de beelden van Zeeman confronteert: stalkers aflevering 4 hieronder.

<em>Nancy's</em> stalker ramt met een <em>bijl</em>: &quot;Ik heb hem nog nooit zo boos gezien&quot; (video) In de uitzending van dinsdag 31 mei zien we dat Thijs Zeeman er alles aan doet om een waanstalking te stoppen. Het slachtoffer Nancy heeft te maken met iemand die al zeven jaar denkt dat hij een relatie met haar heeft, maar dat is niet zo. Midden in de nacht scheldt hij haar uit en bonkt hij op de deur. "Hij is heel groot en sterk. Het is heel eng", aldus Nancy. Bekijk de beelden van Zeeman confronteert: stalkers aflevering 4 hieronder. Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zeeman confronteert: Durft vader Youri eindelijk z'n masker af te zetten? (video) Bekijk deze video » Video: Lukt het Thijs om deze waanstalking te stoppen? (Zeeman Confronteert) Bekijk deze video »
TV :
Nancy's stalker ramt met een bijl: "Ik heb hem nog nooit zo boos gezien" (video)

Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's