Flat in Delft ontruimd vanwege explosief (Hart van Nederland)

Flat in Delft ontruimd vanwege explosief (Hart van Nederland)

In de vroege dinsdagochtend kwam bij de politie rond 03:15 uur een melding binnen over een verdacht voorwerp. Het zou mogelijk gaan om een explosief, op de galerij van een flatgebouw aan de Vulcanusweg in Delft (Zuid-Holland). Nadat enkele appartementen waren ontruimd, deden de politie en Explosieven Opruimingsdienst van Defensie (EOD) onderzoek, om tegen zeven uur in de ochtend de situatie weer vrij te geven. Buurtbewoners geven aan zeer geschrokken te zijn.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kunt de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Flat in Delft ontruimd vanwege explosief (<em>Hart van Nederland</em>) In de vroege dinsdagochtend kwam bij de politie rond 03:15 uur een melding binnen over een verdacht voorwerp. Het zou mogelijk gaan om een explosief, op de galerij van een flatgebouw aan de Vulcanusweg in Delft (Zuid-Holland). Nadat enkele appartementen waren ontruimd, deden de politie en Explosieven Opruimingsdienst van Defensie (EOD) onderzoek, om tegen zeven uur in de ochtend de situatie weer vrij te geven. Buurtbewoners geven aan zeer geschrokken te zijn. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kunt de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: drie gewonden bij ongeluk attractie Sprookjesbos Bekijk deze video » Zien: ADO-supporters bekogelen Excelsiorfans met brandende fakkels Bekijk deze video » Enorme brand op bungalowpark in Wijchen: bekijk de beelden (Hart Van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Overleden persoon aangetroffen in Rijswijkse woning Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's