Emma Wortelboer zet rapper Donnie voor het blok: "Het is eigenlijk in scène gezet" (video)

Emma Wortelboer zet rapper Donnie voor het blok: "Het is eigenlijk in scène gezet" (video)

Donnie reist met de enige echte Donnie-aan-de-kook-Foodtruck naar Emma Wortelboer. Samen met Emma maakt hij in de nieuwste aflevering heerlijke burgers. De welbespraakte Emma verraadt alleen wel iets en daar is Donnie niet blij mee. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Emma Wortelboer</em> zet rapper <em>Donnie</em> voor het blok: &quot;Het is eigenlijk in scène gezet&quot; (video) Donnie reist met de enige echte Donnie-aan-de-kook-Foodtruck naar Emma Wortelboer. Samen met Emma maakt hij in de nieuwste aflevering heerlijke burgers. De welbespraakte Emma verraadt alleen wel iets en daar is Donnie niet blij mee. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. In scène gezetDonnie is dit keer op het voetbalveld te vinden, met niemand minder dan Emma Wortelboer. Emma had nooit verwacht dat Donnie kon koken en hiermee verklappen ze het concept. Er is volgens de rapper namelijk een stand-in die alles kookt... Donnie aan de Kook kun je zien via NPO3.nl en via het YouTube-kanaal van NPO3. Bekijk ook Nieuw seizoen Donnie aan de Kook van start gegaan: bekijk de eerste afl. met Boer Ayoub Bekijk deze video » Donnie aan de Kook: Donnie en Sjaak koken smaakvol voor bejaardentehuis (video) Bekijk deze video »

In scène gezet
Donnie is dit keer op het voetbalveld te vinden, met niemand minder dan Emma Wortelboer. Emma had nooit verwacht dat Donnie kon koken en hiermee verklappen ze het concept. Er is volgens de rapper namelijk een stand-in die alles kookt...

Donnie aan de Kook kun je zien via NPO3.nl en via het YouTube-kanaal van NPO3.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV