Erik Scherder kritisch op mislukte grap StukTV in verpleeghuis: "Heel onaangenaam"

Erik Scherder kritisch op mislukte grap StukTV in verpleeghuis: "Heel onaangenaam"

De mannen van StukTV - Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns - hebben zich de woede van veel Nederlanders op de hals gehaald door een totaal mislukte grap uit te halen in verpleeghuis Het Zonnehuis in Zwolle. Zo ook die van Erik Scherder.

Lees verder onder de video.

<em>Erik Scherder</em> kritisch op mislukte grap <em>StukTV</em> in verpleeghuis: &quot;Heel onaangenaam&quot; De mannen van StukTV - Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns - hebben zich de woede van veel Nederlanders op de hals gehaald door een totaal mislukte grap uit te halen in verpleeghuis Het Zonnehuis in Zwolle. Zo ook die van Erik Scherder. Lees verder onder de video. Erik ScherderVoor de YouTube-serie Puberende bejaarden overvielen ze het verpleeghuis en lieten daarbij onder meer porselein stukvallen op de vloer, wat tot geschokte reacties leidde bij de bewoners. Ook neuropsycholoog Erik Scherder is buitengewoon kritisch: "Heel onaangenaam. [...] Als ik hun was zou ik als tegenprestatie eens een weekje of wat meelopen in het verpleeghuis. Helpen in de verzorging. En dan kijken of het nog zo leuk was." Beluister het gesprek met Erik Scherder hierboven. Bekijk ook Bachelor Thomas van der Vlugt verrast Merel Beks op haar verjaardag (video) Bekijk deze video » Bekijk de promo: nieuw seizoen Het Jachtseizoen gaat zaterdag 4 juni van start Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Erik Scherder
Voor de YouTube-serie Puberende bejaarden overvielen ze het verpleeghuis en lieten daarbij onder meer porselein stukvallen op de vloer, wat tot geschokte reacties leidde bij de bewoners. Ook neuropsycholoog Erik Scherder is buitengewoon kritisch: "Heel onaangenaam. [...] Als ik hun was zou ik als tegenprestatie eens een weekje of wat meelopen in het verpleeghuis. Helpen in de verzorging. En dan kijken of het nog zo leuk was."

Beluister het gesprek met Erik Scherder hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV