Johan Derksen wordt "helemaal gek" van Ellie Lust: "Hou jij je bek nou!"

Johan Derksen wordt "helemaal gek" van Ellie Lust: "Hou jij je bek nou!"

Ellie Lust behoort tot de favoriete onderwerpen van Johan Derksen, want dan kan hij even helemaal los gaan. Hij wordt "helemaal gek" van de voormalige politieagent - die nu wanhopig probeert een tv-ster te worden. "Dan zegt ze dat we met de trein moeten reizen, maar dan denk ik: Ellie, hou jij je bek nou, want je bent iedere avond op tv met een gokreclame!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> wordt &quot;helemaal gek&quot; van <em>Ellie Lust</em>: &quot;Hou jij je bek nou!&quot; Ellie Lust behoort tot de favoriete onderwerpen van Johan Derksen, want dan kan hij even helemaal los gaan. Hij wordt "helemaal gek" van de voormalige politieagent - die nu wanhopig probeert een tv-ster te worden. "Dan zegt ze dat we met de trein moeten reizen, maar dan denk ik: Ellie, hou jij je bek nou, want je bent iedere avond op tv met een gokreclame!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. TalentRené van der Gijp lijkt het allemaal wel komisch te vinden: "Die Ellie is door tv-mannetjes wijsgemaakt dat het een enorm talent is, maar dat talentje valt wel mee!" Ook Özcan Akyol heeft een leuke anekdote over Lust. Hij was eens kritisch op haar in zijn column in de VARAgids door te stellen dat ze wel heel erg in zichzelf was geloven en vervolgens hing Lust een half uur aan de telefoon om haar abonnement op te zeggen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Talent
René van der Gijp lijkt het allemaal wel komisch te vinden: "Die Ellie is door tv-mannetjes wijsgemaakt dat het een enorm talent is, maar dat talentje valt wel mee!" Ook Özcan Akyol heeft een leuke anekdote over Lust. Hij was eens kritisch op haar in zijn column in de VARAgids door te stellen dat ze wel heel erg in zichzelf was geloven en vervolgens hing Lust een half uur aan de telefoon om haar abonnement op te zeggen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV